Publicatii

Medicina traditionala

Editura ARH

Brosuri Publicate de ARH

Publicatii – evenimente

PUBLICATIILE NOASTRE

Asociatia Romana de Hirudoterapie® promoveaza si dezvolta hirudoterapia si hirudologia in Romania, ca stiinta si arta medicala, prin reprezentarea şi protejarea intereselor de proprietate comune, pentru a consolida rolul medicinei traditionale prin terapia cu lipitori medicinale in rezolvarea problemelor nationale de sanatate a populatiei, dezvoltarea in continuare a hirudoterapiei si hirudologiei in sistemul de sanatate a Romaniei.

 • Valoarea numelui nostru, reputatia membrilor asociatiei, produsele si serviciile de hirudoterapie/hirudoterapie se bazeaza intotdeauna pe un cadru oficial de reglementare.
 • Suntem in contact permanent cu autoritatile din domeniul sanatatii, de supraveghere si cu organismele de reglementare.
 • Acordam asistenta in dezvoltarea, implementarea si promovarea de noi tehnologii pentru dezvoltarea hirudoterapiei, hirudologiei si a tratamentului de origine animala (medicamente din lipitori medicinale, produse cosmetice din lipitori medicinale).
 • Contribuim la promovarea de informatii obiective si fiabile cu privire la produsele si serviciile de hirudoterapie/hirudologie in domeniul terapiei naturale.

prin urmatoarele publicații care includ:

Medicina Traditionala

Este o revista de medicina traditionala care este publicata la un interval de 2 (doua) luni. Medicina Traditionala se refera la actiuni ale ARH, stiri de actualitate legate de medicina traditionala si articole de interes general pentru toti cei interesati de acest domeniu.

Carti publicate la editura ARH

Membrii primesc un discount!

ARH are un catalog de carti si vinde multe altele in sectiunea magazin on-line

Brosuri

Scrise de ARH ce sunt disponibile pentru a le citi on-line.

Beneficii oferite membrilor

Membrii asociatiei au la dispozitie urmatoarele facilitati:

 • sa publice materiale, inclusiv in periodicul Asociatiei Romane de Hirudoterapie;
 • sa participe ca reprezentati ai firmelor membre la plasarea intr-un stand comun de publicitate al Asociatiei, la evenimentele pentru activitati profesionale medicale, inclusiv in cadrul expozitiilor de la nivel regional, national si international;
 • sa publice monografii, brosuri, ghiduri si manuale la Editura Asociatiei Romane de Hirudoterapie;
 • sa posteze pe site-ul oficial al Asociatiei si sa aiba accesul controlat la Forumul de pe site-ul Asociatiei;
 • sa posteze informatii despre produsele si serviciile de hirudoterapie oferite in directorul terapeutic al Asociatiei Romane de Hirudoterapie;

.

.

 • sa publice in mass-media, in site-uri, forme de publicitate si documente pentru firmele membre, precum si sa realizeze publicitatea produselor si a servicilor oferite sub logo-ul Asociatiei Romane de Hirudoterapie;
 • sa beneficieze de promovarea informatiilor, inclusiv de publicitatea cu privire la produsele si serviciile de hirudoterapie ale companilor membre, prin intermediul birourilor regionale ale Asociatiei Romane de Hirudoterapie;
 • sa obtina reducere la publicitate in revista stiintifica „Medicina traditionala”.