Deveniti membru in Asociatia Romana de Hirudoterapie

In conformitate cu prevederile Statutului ARH si ale Regulamentului de Organizare si Functionare ARH, calitatea de membru ARH este acordata (Art. 7.5) prin hotararea:

i) Presedintele ARH, in situatia in care solicitantul nu a mai avut calitatea de membru ARH.

ii) Consiliul Director in cazul in care solicitantul apartine categoriei „alti membri”, asa cum este ea definita in prezentul Regulament,

iii) Consiliul Director, in celelalte situatii.

Pentru solicitarea calitatii de membru, acesta va înainta biroului ARH urmatoarele acte:

  • cererea tip de aderare; (vezi mai jos)
  • dovada inregistrarii persoanei juridice la organele competente (copie a certificatului de înmatriculare, a codului fiscal);
  • copie dupa actul prin care s-a achitat cotizatia ARH pe anul în curs;

Actele vor fi transmise pe adresa: Galati, str. Closca, nr. 1, bl PS11, sc. 2, Parter, Romania sau pe mail arh@hirudoterapie.ro

Cotizatia ARH pe anul 2014 este de 100 EUR sau echivalentul in RON, la cursul valutar BNR din ziua platii.

Cotizatia se va achita în contul ARH nr: RO84 RNCB 0141 1377 8054 0001, deschis la Banca Comerciala Romana, sucursala Galati. Solicitantul poate achita cotizatia conform datelor de mai sus, urmand ca factura fiscala sa o primeasca odata cu raspunsul la cererea de aderare, sau poate solicita catre ARH emiterea unei facturi pentru valoarea cotizatiei.

Odata cu aderarea la ARH, solicitantul trebuie sa specifice daca  doreste sa opteze pentru Departamentul/ele din cadrul ARH in cadrul carora doreste sa devina membru, prin respectarea regulamentelor in vigoare. Ulterior aderarii, membrul poate decide aderarea la noi Departamente sau renuntarea la calitatea de membru a unui Departament, in conditiile regulamentelor specifice.

In cadrul ARH functioneaza in prezent urmatoarele departamente, prin intermediul carora sunt desfasurate proiectele asociatiei:

Calitatea de membru în Asociatia Romana de Hirudoterapie:

– membrii asociatiei pot fi persoane juridice, societati comerciale si persoane fizice care au primit recomandari pozitive de la doi membri actuali ai Asociatiei, aprobate de Adunarea Generala a Asociatiei, si care pun în aplicare prevederile Codului de Etica si Conduita. Asociatia este deschisa pentru noi membri.

Ideea de baza:

  • Calitatea de membru în Asociatie reprezinta atât pentru profesionisti cât si pentru consumatorii o garantie a calitatii produselor si serviciilor.
  • Este un semn de încredere.
  • Noi nu trebuie sa tradam aceasta încredere, astfel incat selectia va fi foarte stricta pentru toti membrii.
  • Stim cu totii ca în aceasta piata este foarte important sa ne ajutam reciproc si sa fim unul lânga celalalt .

Asociatia Romana de Hirudoterapie
Reprezinta cu incredere un Semn de Asigurare a Calitatii

Sarcina noastra a Asociatiei si a fiecarui membru este de a a garanta siguranta si calitatea serviciilor de hirudoterapie/hirudologie.