Bine ati venit la Asociatia Romana de Hirudoterapie!

Promovam si dezvoltam hirudoterapia si hirudologia in Romania. Suntem primii care aduc acest tip de tratament la noi in tara si reusim sa-l integram in sistemul nostru de sanatate.

Asociatia Romana de Hirudoterapie® promoveaza si dezvolta hirudoterapia si hirudologia in Romania, ca stiinta si arta medicala, prin reprezentarea şi protejarea intereselor de proprietate comune, pentru a consolida rolul medicinei traditionale prin terapia cu lipitori medicinale in rezolvarea problemelor nationale de sanatate a populatiei, dezvoltarea in continuare a hirudoterapiei si hirudologiei in sistemul de sanatate a Romaniei.

  • Valoarea numelui nostru, reputatia membrilor asociatiei, produsele si serviciile de hirudoterapie/hirudoterapie se bazeaza intotdeauna pe un cadru oficial de reglementare.
  • Suntem in contact permanent cu autoritatile din domeniul sanatatii, de supraveghere si cu organismele de reglementare.
  • Acordam asistenta in dezvoltarea, implementarea si promovarea de noi tehnologii pentru dezvoltarea hirudoterapiei, hirudologiei si a tratamentului de origine animala (medicamente din lipitori medicinale, produse cosmetice din lipitori medicinale).
  • Contribuim la promovarea de informatii obiective si fiabile cu privire la produsele si serviciile de hirudoterapie/hirudologie in domeniul terapiei naturale.

Istoricul infiintarii ARH

Asociatia Romana de Hirudoterapie® s-a constituit in temeiul Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 26 / 30.01.2000 cu privire la asociatii si fundatii si in baza rezolutiilor OMS si ale Parlamentului European cu privire la medicinile alternative, la nivel mondial cat si la nivel european.

Click pentru detalii >>Ibooks2-logo-5-1