Ne gasiti pe Facebook

Urmariti-ne pe Twitter

Abonati-va la canalul ARH

CUM VA PUTETI IMPLICA

Deveniti membru ARH

Calitatea de membru va oferta diverse discounturi si avantaje si va tine la curent cu absolut toate noutatile din acest domeniu!

Faceti o donatie

Donatiile pentru Asociatia Romana de Hirudoterapie sunt primite cu recunostinta si pot fi folosite cu un anumit scop sau pentru sprijinul general al asociatiei. Toate cadourile si cotizatiile acordate fundatiei sunt deductibile pentru impozitul pe venit.

Faceti cadou un card de membru

Acum puteti face un cadou unei persoane dragi sau unei cunostiinte. Cu acest card de membru, aceasta persoana va beneficia de promotii din partea noastra si va avea toate informatiile de care are nevoie din acest domeniu.

Faceti diferenta

„Cei care se asteapta sa se bucure de binecuvantarile libertatii, trebuie sa accepte oboseala care vine odata cu asta.” -Thomas Paine

Alaturati-va comunitatii ARH

Aratati-va suportul pe gratis si urmariti-ne pe Twitter si Facebook sau participati la conversatiile de pe Forum (doar pentru membrii inregistrati)

Solicitati informatii

Pentru mai multe informatii despre Asociatia Romana de Hirudoterapie, va rugam sa completati acest formular si veti primi un pachet de informatii gratuit in cel mai scurt timp posibil.